AND THEN IT WAS SUNDAY ONCE AGAIN

POSTED NOVEMBER 25, 2012

Dagens luft! The air people, the air! Så friskt, så gudomligt fräscht ute idag. Mellan 10-16 grader, strålande solsken, perfekt temperatur och dag för en lätt kavaj, mysig halsduk, solglasögon och en kopp kaffe på någon uteservering. Imorgon väntar en liknande dag :) Åh, jag fullkomligt älskar vackra höstdagar!

 

Ännu en söndag och en vecka som avslutas. Jag är jättepeppad inför veckan som kommer - vet inte ens varför, men jag känner på mig att det kommer att bli en bra vecka... eller kanske inte! Min söndag har jag i alla fall spenderat med en ordentlig frukost, en träff med en kompis över en kopp kaffe och en promenix i Tivoli Parken, ett stopp i affären för att "köpa lite kvällsmys"; det senaste numret av Elle och Elle Decoration, cappuccino med chokladsmak och mjölkchoklad fick sysselsätta mig i någon timme innan jag tog tag i hemuppgiften, som nu är färdig - ska bara ta mig en snabbis runt på universitets biblioteket imorgon för att kolla en sak, dessutom tror jag att jag ska göra det till en vana - att plugga på biblioteket! I höst kör jag på vår avdelnings bibilotek på universitetet - och i vår tror jag att jag ska anmäla mig till universitets biblioteket (universitetens universitet, bibliotekens bibliotek, awesomeness´ awesomeness - det där största, där man blir genomsökt innan man går in och ut, och där man får lära sig att inte andas under några timmar, och boka ett bord för någon timme eller två (de där skrivborden med de där gröna lamporna, ni vet ;)  flera veckor i förväg. Japp, det ska jag göra!

 

Pa tal om något annat, fast ändå något i studieväg. Jag fick tre plus (max) på min senaste spanska uppsats - så nu känner jag mig jättetaggad på att få till en jäkligt bra presentation. Vad jag ska prata om får ni veta lite senare - faktum är att det är lite löjligt, men eftersom det bara är tjejer i klassen kan det hela bli riktigt bra, och jag tror att min professor kommer att uppskatta mitt val av tema också... ;) Oh, what is it???

 

Nu ska jag ta mig en kvällspromenad till den delen av staden där de nyaste skyskraporna (lägenheterna) står, för att kolla läget lite och fylla på mitt busskort. Sedan är det en spa-stund och nyaste James Bond som väntar ;) Har ni sett den? Älskar Adeles Bond-låt, första gången jag hörde henne för flera år sedan var en av de första tankarna om hennes röst och musik: hon kommer att göra en Bond-låt en vacker dag. HA!

 

photos by me

taken with Nikon D3000


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0