MAT KEARNEY

posted on JUNE 2ND, 2013
 
Efter att ha lyssnat på Ships in the Night under ett bra tag kom jag överens med mig själv om att det var den bästa låten som jag någonsin har hört. Och så för någon dag eller två klickar jag in på en random video och hör det här:
 
 
 
Even better...
 
 
 

SEE THE LIGHT

posted on JUNE 2ND, 2013
 
Om allt går enligt planerna (fingers crossed!) så kommer jag att åter igen besöka en av de mest mysiga städerna om några veckor - Venedig. En av mina favoritplatser. Nu har jag varit där såpass mycket att jag inte behöver en turistkarta ;) Har även samlat på mig en hel del tavlor och masker som ligger i en låda och skräpar - lite synd faktiskt ;)
 
Bilden har ingenting med Venedig att göra förutom att personen på bilden troligtivs kommer att befinna sig där ganska snart! ;)
 
 

 
 

WHEN PICTURES SAY MORE THAN WORDS

posted on JUNE 2ND, 2013
 
I´m not the brightest light bulb - dvs, tills jag kommer på att jag kan prtSc alla instagram bilder istället för att kopiera bilderna en åt gången från sidan ;) Tid är något som är mycket dyrbart just nu och som jag inte kan kasta bort bara sådär på onödigheter. En kortare paus, slänga upp några bilder här och sedan tillbaka till soffläge med studieböckerna. Min bror åkte tillbaka till Sverige igår, jag vinkade hej då på stationen - och nu undrar jag om han har kommit hem!
Has he, mother??
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll ;)
 
 
photos from instagram (vicosega)


RSS 2.0