MOMENTS

posted on FEBRUARY 27TH, 2013
 
 
Hejsan! Nu var det ett tag sedan sist. Först och främst har jag varit sjuk under hela helgen inklusive fredagskvällen och måndagen. Igår tog jag mig samman trots jobbig hosta, smärta i ena ögat och andetag som gjorde, fortfarande gör ont och gick på jobbintervju (fick jobbet men vet inte om jag ska tacka ja pga av studierna, hur jag än vänder och vrider på det så får jag inte alla pusselbitar att gå ihop) samt närvarande vid diverse övningar och föreläsningar på universietetet. It´s on! Jag ver helt slut när jag kom hem igår kväll, bara att ta sig till busstationen kräver all energi jag har - tårarna bara forsade när jag kunde lägga mig och vila på kvällen. Så ja, det är lite jobbigt just nu - av alldeles för många anledningar.
Men trots att jag trodde att mina armar skulle gå av, huvudet explodera och ögonen trilla ur så lyckades jag skrapa ihop veckans hemuppgift under helgen och fick så idag reda på att jag fick en 10! Kanske var lika bra att jag var sjuk då ;)
Idag mår jag mycket bättre, och från och med idag ska jag koncentrera mig på allt vad  e n e r g i  , k o n t r o l l och  b a l a n s  heter. Mer om det lite senare, för jag har fått så många otroliga tips som jag verkligen ser fram emot att få prova.
I will keep you guys posted ;)
 


Kommentarer
Postat av: Loreta

Upam, da je boljse... in da je vse ostalo tudi boljse :)))Kram :)))

Svar: Hvala mami, vse skupaj je boljse :) Kram
greatandsimplethings.blogg.se

2013-03-01 @ 18:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0