I NEED ANOTHER STORY

posted on OCTOBER 30TH, 2012
 
 
 
Någon gång efter lunch traskade min bror, min syster och jag in till centrum under en sol som värmde på ganska bra. Väl inne i själva kärnan delade vi på oss, och jag promenerade bort till stadsparken där jag tog en liten tur  tillsammans med min kamera bland alla vackra löv. Ni ser själva hur otroligt mysigt det är i den delen av Ljubljana så här års :) Och på en av bilderna ser ni också mina nya höstskor - som mina fötter avgudar. :) 
 
Därefter gick jag till universitetet för ett seminarium. Hade sedan ledigt i knappt två timmar - och mötte upp två av Ljubljanas coolingar - Marusa och min syster :) Drack cappuccino och tjatade. Tänkte springa in till bokhandeln också och köpa "Lord of the Flies" - men eftersom sällskapet var så trevligt, caféet så mysigt och kaffet så gott så stannade jag kvar där innan det var dags för ännu en vända till universitetet - den här gången för två timmar av spanska.
Låt mig bara säga; vår professor är galen! Helt galen! Till nästa vecka (eftersom det är lov från och med idag) så måste vi ha gjort   a l l a   uppgifter i övningsboken, och skrivit  t v å  uppsatser. Bara att sätta igång och börja med andra ord!
Efter spanskan stannade jag till i bokhandeln - tio minuter innan de skulle stänga, vilket en anställd påpekade för mig när jag sprang uppför trapporna till övervåningen. Men efter att ha... jag tror inte att jag ropade, men jag måste ha sett desperat ut när jag sa: "jag måste ha en bok!!!" så flyttade han sig åt sidan och lät mig passera. När jag skulle betala tittade jag ner på "Lord of the Flies"  - och tänkte bara: Nä, nu jävlar...
 
Nu är jag hemma. Ska ta en varm och välförtjänt dusch, kanske beställa hem lite mat (orkar allvarligt talat inte göra någoting själv) och kolla på någon bra serie. Packa gör jag imorgon istället - åker ner till kusten först på eftermiddagen. Tänkte att det vore lika bra, så slipper jag vakna alltför tidigt på morgonen och stressa runt  - det ÄR ju trots allt höstlov nu :)
 
Btw, jag fick 9 på hemuppgiften jag skickade in igår. Min tredje nia på raken - oh, yeah! En av "the Jonas Brothers" upplyste mig om att professorn i ämnet inte ger 10:or på hemuppgifterna - så då måste jag faktiskt vara nöjd med mina nior :)
 
photos by me
taken with Nikon D3000


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0